Orrba nyilaztak egy zalai borjút

Tbg
ÁLLAT
2015 október 06., 07:56

Egy még szoptatós borjút lőttek orrba nyílpuskával Zala megyében, írja a Bors. A tettes feltehetően szórakozásból okozott borzasztó kínokat az állatnak, akinek még az is nehezére esett, hogy az anyjához bújjon.

Orrán-száján folyt a vér, láthatóan borzasztó nagy fájdalmai lehettek. Próbálta nyugtatni magát, próbált anyjához bújni, de a fájdalmat mindez nem csillapította. A néhány hónapos állat ráadásul még szopik, viszont az orrából kiálló nyílvessző miatt nem tudott odabújni az anyjához.

- mondta el a lapnak az állat tulajdonosa, aki szerint feltehetően szórakozásból lőtték meg az állatot, de lehet, hogy a húsáért lőttek rá, akkor viszont a homlokára céloztak, de célt tévesztett a nyíl.

A rendőrség állatkínzás gyanújával indított eljárást. Az eset Rádiháza és Tófej közötti legelőn történt. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.