Victor Ponta már bánja, hogy a magyarokkal szavazott az európai menekültkvóta ellen

külföld
2015 október 06., 08:48
comments 184

A román miniszterelnök szerint országa hibázott, amikor Magyarországgal, Csehországgal és Szlovákiával együtt az európai menekültkvóta ellen szavazott a szeptemberi rendkívüli EU-csúcson. "Hiba volt" - mondta hétfő késő este sugárzott tévéinterjújában. Szerinte a rossz döntésért Klaus Iohannis államfővel közösen kell viselnük a felelősséget.

"Azt gondolom, hogy ez a fejezet véget ért, és megtanultuk belőle, hogy nem kell föltétlenül Magyarországgal lennünk a többiek ellen" - mondta Ponta, aki szerint inkább azt kell mérlegelni, hogy mit nyerhetnének, ha nem szegülnek szembe Európával. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.