LaFerrarival, Porsche 918-assal és McLaren P1-essel folytatódik Jeremy Clarksonék ámokfutása

autó
2015 október 08., 04:15
comments 60

Jeremy Clarkson az Amazonnál folytatja, amit a BBC-nél abbahagyott: az eredeti műsorvezetőkkel, James Mayjel, Richard Hammonddal, egy ötvenfős stábbal és három szuperautóval már forgatják is az új autós műsor első részét. Az új műsor új nevét nem tudni, de gyanítható, hogy GearKnobsnak hívják majd (a sebességváltó gombja vagy markolata vagy hogy mondják ezt magyarul), ami a Top Gear és a Fifth Gear után nem utal túl sok fantáziára. 

De lesz-e vajon stúdióba meghívott celeb? Lesz-e reasonably priced car? Lesz-e reasonably insane autótörés? Megannyi kérdés!

Clarkson posztja a forgatásról:

(Jalopnik)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.