Art Gecco: Pedig csak egy szép vécépapírtartót akart

art gecco
2015 október 10., 13:42

Mostanában lakásfelújít a gecco egyik fele (erről később, ha megszűnt az idegállapota, még fogunk írni), és már ott tart, hogy ilyen dolgokat kell beszereznie, mint egy egyszerű vécépapírtartó.

Viszont szegény párának nem tetszett semmi, amit a boltokban látott, és nem akart még egy ikeás dolgot látni a lakásban. Logikus döntésnek tűnt hát átnézni az Etsy ajánlatát. Annak tűnt.

Fontos szempont volt, hogy ronda legyen, és semmiképp se legyen praktikus, ebből a megközelítésből ez tűnt a befutónak

photo_camera

Viszont nem mellékes, hogy az új lakást mindenki látni akarja, menőnek kell tűnni, tehát kicsit szempont volt a trendiség is. És most Etsy-n bizony az indusztrális vonal a trend. Ezt sajnos már csak akkor tudta meg, miután fél órán át fagyoskodott az OBI építőanyagos hangárjában, és bámulta, ahogy egy segítőkész úr feldarabolja a gipszkartont, amivel egy az új vécé falán rekedt, levághatatlan, tekerővel is ellátott, nyomás alatt lévő ólomcsövet kellett eltakarnia, amihez élő szakember nem igazán mert nyúlni. Kár.

photo_camera
photo_camera

Miután rájött, mennyire uncool, nem volt más választása, mint felülni a cukiságvonatra. De ez sem volt elég.

photo_camera

És mint minden kutakodás során (mint például amikor az ember csak azt szeretné megtudni, mekkora, és milyen pelenkát kéne vennie az unokahúgának, és hirtelen a Mosható pelusok eladás vétel cserecsoportja nevű FB csopiban találja magát) egyszercsak elnyelte az internet egyik féreglyuka.

Ami durvább, mint a kötött bögremelegítők.

photo_camera

A

photo_camera


Ha együttérzésedet szeretnéd kifejezni, vagy még jobb tipped van, szeretettel várjuk IDE.




Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.