Lemondatnák az ausztrál polgármestert, mert meztelen madonnás pólóban pózolt

Geelong a második legnagyobb város Victoria államban, több mint 150 ezer lakosa van. Amiről talán egy kicsit ismertebb a többi hasonló méretű ausztrál városhoz képest, hogy egy teljesen fékevesztett, mindenféle őrültségre hajlamos polgármester, Darryn Lyons vezeti. 

Ahhoz, hogy kiről is van szó, csak elég átfutni a találatokon, amiket nevére kidob a Google képkeresője:

Akadnak viszont, akiknek nem tetszik Lyons stílusa. Ezért hamarosan tüntetni is fognak ellene, a lemondását követelve. Most azzal háborította fel kritikusait, hogy egy nyilvános rendezvényen olyan pólóban jelent meg, amin a meztelenül stoppoló Madonna volt látható. Íme:

Mindez egy helyi Oktoberfest-eseményen történt, szombaton. Madonna a képen magassarkúban és teljesen meztelenül bukkan fel, kezében egy táblával, amin a "Gas, grass or ass, no one rides for free" felirat olvasható. 

A geelongi kereskedelmi tanács vezetője, Tim Gooden szerint a kép felháborította a helyi nőket, mert negatív sztereotípiákat erősít meg velük szemben, ráadásul a polgármester ezzel rombolta a település hírnevét is. Hétfőn ezért lemondásra fogják felszólítani a 2013 óta polgármesterkedő Lyons-t, aki korábban többek között paparazzóként dolgozott Angliában. (Guardian)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.