A világ összes tinije Magyarországra figyel: Budapest a Snapchat Live Eventen

INTERNET
2015 október 12., 19:45
comments 120

És igen, megcsináltuk: 

ha valaki megnyitja most a Snapchatet, az élőben közvetített "események" között az atlantai hiphopfesztivál, a 49ers vs. Giants, a Rams vs. Packers, illetve a Patriots vs. Cowboys mérkőzések mellett a budapesti eseményeket láthatja.

Ilyesmit:

photo_camera

Meg ilyesmit:

photo_camera

Nem beszélve arról hogy:

photo_camera

Szó esik a gulyásról, a magyar nyelvről, a pálinkáról, turisták mondják el, hogy Budapest

AMAZING

szóval a szokásos.

Izé, mit jelent ez az egész?

Szóval, a Snapchat időnként kiválaszt eseményeket, vagy helyszíneket, ezeket kinevezi Live eventnek. Aki ezek közelében van (igen, ehhez be kell kapcsolni a locationt), hozzáadhat saját képet vagy videót. Az ezekből létrejövő, kaotikus de sokszor szórakoztató kép/videó-sorból áll ez a bizonyos live event.

Vagyis

most épp lehetőséged van arra, hogy posztolj valamit Budapestről, és azt a világon nagyon-nagyon sokan nézzék meg. 

Sajnos nem minden budapesti poszt megy ki automatikusan, azt a Snapchetnek jóvá is kell hagynia. És úgy tűnik, nem értékelték eléggé, hogy a magyar gengszterrep egyébként soha eléggé nem hangsúlyozható hungarikumát próbáltam bejuttatni, ez a snapem ugyanis nem került be:

photo_camera

De ennél azért nem nagy cucc jobbat csinálni, úgyhogy hajrá, bárki üzenhet most a világnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.