Dráma Felcsúton: nagyon rosszul halad a kisvasút építése

POLITIKA
2015 október 12., 19:02
comments 344

Az RTL Híradója megnézte, hogy halad a felcsúti kisvasút építése, de nem túl rózsás a helyzet, sok helyen még sínek sincsenek. Pedig a riport szerint kivitelezőnek elvileg október 31-ig kellene kész lennie a teljes munkálatokkal. Erre a Mészáros Lőrinc által vezetett alapítvány tett ígéretet, amely 600 milliós uniós támogatást kapott a beruházásra.

A riport alapján azonban úgy tűnik, hogy csodának kellene történnie ahhoz, hogy novemberben már az Alcsúti Arborétum és a felcsúti stadion között zakatolhasson a vonat. A Híradó stábjának sem a kivitelező, sem Mészáros Lőrinc nem reagált arra, hogy lesz ebből átadás 2 hét múlva. 

Egyedül a Miniszterelnökség őrizte meg az optimizmusát, szerintük az építés a támogatási szerződésben rögzítettek szerint halad. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.