2015. október 13., kedd: The Day of the Gesztenye

diy
2015 október 13., 08:22
comments 65

Itt van az ősz, mosolyogva néz a földre, levetette szép ruháit, szeretem de szeretem, és ebből az alkalomból nyilván te is járod az erdőt, a határt, gyűjtöd az őszi termést, a sárgálló körtét, az édes belű diót, a bogyókat, az ezer színben pompázó faleveleket, és a gömbölyű, csillogó, mélybarna vadgesztenyét! Nincs is ennél jobb szórakozás így október közepén! De lehet-e ezekkel a gyönyörű őszi termésekkel illusztrálni a monoton mindennapok gyakran kiábrándító, megrendítő, felháborító történéseit? 

photo_camera

Stúdiónkban folyik a munka, szorgos kezek dolgoznak a híreken. Ha te is gyűjtöttél őszi termést, és szívesen ábrázolnád a deflációs spirált vagy a médiapolarizációt egy-egy mosolygós gesztenyével, küldd munkádat a szerk@444.hu-ra. A legjobb pályaműveket közzétesszük. Jó őszt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.