5:2-re verte Szíria Afganisztánt

futball
2015 október 13., 16:17
comments 34

A két fociválogatott a 2018-as világbajnokság ázsiai selejtezőzónájának E csoportjában találkozott. A mérkőzésre Ománban került sor, mivel Szíriában sajnos nem lehet focizni. A két csapatnak egyébként ez már a második meccse volt, az elsőt, amin Afganisztán volt a házigazda, Iránban kellett lejátszani, hiszen sajnos Afganisztában sem nagyon lehet focizni.

Ezzel a győzelemmel Szíria vezeti a csoportját, és van is esélyük továbbjutni a következő körbe. Afganisztánnak már nincs. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.