6,5 milliós képet boldogult össze saját erejéből Orbán Ráhel és férje

gazdaság
2015 október 13., 16:41
comments 509

A budapesti Marriott hotelben tartott Kieselbach-aukción licitált vasárnap Lámpatestes Tiborcz István és neje, Magyarország miniszterelnökének elsőszülött lánya.

A Magyar Narancs helyszíni beszámolója szerint a ceremoniális tárcsaemelgetés a férj feladata volt, de licitálás közben gyakran konzultált a feleséggel.

photo_camera Hincz Gyula: Kompozíció (Forrás: Kieselbach Galéria)

Duray Tibor Piros ruhás nő című képéről az ifjú power couple sajnos lecsúszott, mivel 2,8 milliós ajánlatukat valaki 3 millió forinttal még le tudta nyomni.

Hincz Gyula Kompozíció című, 5 milliós kikiáltási árról induló festményét viszont már nem szalasztották el, 6,5 millióért lett az övék. Mellé pedig szuvenírként hazavittek Háry Gyula Velence című alkotását, amiért aprópénzt, 400 000 forintot fizettek.

Háry Gyula: Velence (Forrás: Kieselbach Galéria)
photo_camera Háry Gyula: Velence (Forrás: Kieselbach Galéria)

Sajnos az aukción Horn Gyula-alkotások nem kerültek kalapács alá, pedig Tiborczék azzal behúzhatták volna a magyar kultúra H. Gyula-szentháromságát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.