6,5 milliós képet boldogult össze saját erejéből Orbán Ráhel és férje

2015 október 13., kedd 16:41
512

A budapesti Marriott hotelben tartott Kieselbach-aukción licitált vasárnap Lámpatestes Tiborcz István és neje, Magyarország miniszterelnökének elsőszülött lánya.

A Magyar Narancs helyszíni beszámolója szerint a ceremoniális tárcsaemelgetés a férj feladata volt, de licitálás közben gyakran konzultált a feleséggel.

Hincz Gyula: Kompozíció (Forrás: Kieselbach Galéria)

Duray Tibor Piros ruhás nő című képéről az ifjú power couple sajnos lecsúszott, mivel 2,8 milliós ajánlatukat valaki 3 millió forinttal még le tudta nyomni.

Hincz Gyula Kompozíció című, 5 milliós kikiáltási árról induló festményét viszont már nem szalasztották el, 6,5 millióért lett az övék. Mellé pedig szuvenírként hazavittek Háry Gyula Velence című alkotását, amiért aprópénzt, 400 000 forintot fizettek.

Háry Gyula: Velence (Forrás: Kieselbach Galéria)

Sajnos az aukción Horn Gyula-alkotások nem kerültek kalapács alá, pedig Tiborczék azzal behúzhatták volna a magyar kultúra H. Gyula-szentháromságát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt