Nincs elég bizonyíték Simon Gábor ellen

bűnügy
2015 október 13., 02:02
comments 36

Negyedszerre hosszabbították meg a Simon Gábor elleni nyomozás határidejét, most december 14-ig, írja a Bors. A költségvetési csalással vádolt volt MSZP-elnökhelyettes ellen még mindig nem talált az ügyészség elegendő bizonyítékot. 

Simon Gábor volt MSZP-s országgyűlési képviselőt rendőr kíséri a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol előzetes letartóztatásáról döntött a bíróság 2014. március 12-én.
photo_camera MTI Fotó: Kovács Tamás

Simon ellen 2014 februárjában indult eljárás, mikor kiderült, hogy egy bécsi bankszámláján 238 millió forintot érő euró van, amiről nem számolt be vagyonnyilatkozatában. Simon akkor azt állította, hogy a pénz nem az övé, csak kezelője. 

Simon számláján csak 73 milliót zároltak, 128 milliót pedig befizetett az adóhatóságnak hátralék címén. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.