Boldog a Fidesz, hogy az EP felfüggeszti Kovács Béla mentelmi jogát

politika
2015 október 14., 09:46
comments 55

Külön közleményben fejezi ki egyetértését és örömét a nagyobbik kormánypárt, hogy az Európai Parlament jogi bizottsága azt javasolta, függesszék fel Kovács Béla Jobbikos EP-képviselő mentelmi jogát. 



A Fidesz képviseletében Németh Szilárd arról beszélt, nagyon remélik, hogy az EP szerdai plenáris összejövetelén a jelenlévők jóváhagyják a javaslatot. 

Németh kiemelte, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal már másfél éve feljelentést tett Kovács ellen kemkedés gyanújával, miközben a radikális párt "hiteltelen, kétszínű játékot" folytat az ügyben. A Fidesz azt is tudni akarja, vajon miért fedezi Vona Gábor pártja Kovácsot, és ideje felfedni, "vannak-e további Kágébélák a pártban."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.