2020-ban jön, amire 1962 óta vársz: Godzilla vs. King Kong

FILM
2015 október 15., 11:01
comments 36

A japánok egy fél évtizede megcsinálták ugyan, de ez az, amit nem lehet elégszer: 2020-ban újra összecsap a filmtörténet két legnagyobb szörnye, Godzilla és King Kong. 

A 2014-es Godzillát jegyző Legendary és Warner tervei szerint az összecsapás egy trilógia harmadik részében valósul majd meg: 2017 márciusában jön a Kong: Skull Island Tom Hiddlestonnal, Samuel L. Jacksonnal, Brie Larsonnal és John Goodmannel, aztán a Godzilla 2, majd 2020-ban a Godzilla vs. Kong in 2020. Ha megérik. Ha megérjük.

(Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.