Újra egy asztalhoz ült Marty McFly és Doc Brown

a hetedik művészet
2015 október 15., 06:45
comments 56

Október 21-e igazi ünnep lesz a filmklasszikus rajongóinak: ez az a nap, amikorra Marty McFly megérkezik a jövőbe a második részben. 

Már hónapok óta nagyban zajlik a nap köré kitalált felvezető kampány, ennek legutóbbi elemeként pedig a két főszereplő, azaz Michael J. Fox és Christoper Lloyd ült le beszélgetni egy asztalhoz. Egy Toyota reklámban. Amiben arról beszélgetnek röviden, hogy az eredeti film milyen 2015-re vonatkozó előrejelzései jöttek be azóta. Főleg a fax körül forog a beszélgetés.

Az 1989-es Vissza a jövőbe 2. egy rakás előrejelzést tartalmazott az idei évről, hogy ezek közül mi hogy jött össze, azt egyszer korábban már összeszedtük. A 3D-s mozi és az ujjlenyomatot olvasó technológiák bejöttek, a légdeszka viszont még mindig csak tervezési fázisban van, bár állítólag már nem sokáig. 

A dátumhoz kapcsolódva az Universal a hónap elején már kihozott egy kamu trailert a Cápa 19. részéhez, aminek hirdetése már felbukkant az 1989-es filmben: 


(via Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.