Egymillió euróért biztosíthatták be maguknak a TV2-t Simicskáék

media
2015 október 16., 07:49
comments 227

Az Origo úgy tudja, hogy 2014 novemberében, tehát még jóval a Simicska-Orbán-balhé kirobbanása előtt, az oligarcha 1 000 000 euróért vette meg a TV2 elővásárlási jogát.

Az Origónak sikerült megszólaltatnia Fonyó Károlyt, Simicska egyik fegyverhordozóját is, aki sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta ezt az információt, és állítólag meglepődött, amikor szembesítették ezzel az értesüléssel.

Fonyó azt viszont elmondta az Origónak, hogy van már jelölt a TV2 vezérigazgatói posztjára, de az nem az ex-RTL-es Dirk Gerkens, akit Andy Vajnáék szerdán mutattak be a sajtónak a csatorna új főnökeként.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.