Aktivisták elfoglalták Ryan Giggs és Gary Neville épülő luxushoteljét, és hajléktalanokat költöztettek oda

külföld
2015 október 18., 18:47

A Manchester United két volt sztárja 1,5 millió fontért megvette a manchesteri tőzsdepalota üresen álló épületét, hogy luxushotellé építse át.

photo_camera Gary Neville (balra) és Ryan Giggs (középen) Cristiano Ronaldóval (jobbra) ünnepli, hogy a Manchester United lett a 2009-es angol bajnok (Fotó: Adrian Dennis/AFP)

Csakhogy közben közben baloldali aktivisták elfoglalták, és hajléktalanokat költöztessenek be.

A focisták erre nem a rendőröket hívták, hanem telefonon beszéltek az aktivisták 33 éves vezetőjével, aki azt mondta, elsírta magát, amikor Neville – aki azt állította, hogy mindig is igyekezett támogatni a hajléktalanokat – közölte vele: a leghidegebb téli hónapokat még átvészelhetik ott a hajléktalanok.

Az aktivisták szerint az elmúlt években 150 százalékkal nőtt a hajléktalanok száma Manchesterben. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.