Storck már úgy nyilatkozik, ahogy azt szövetségi kapitányunktól várjuk

foci
2015 október 19., 15:52

Bernd Storck, a magyar válogatott német szövetségi kapitánya Telkiben, a válogatott edzőtáborának központjában nyilatkozott azok után, hogy vasárnap kiderült: Magyarországnak Norvégián kell túljutnia ahhoz, hogy ott lehessen a 2016-os franciaországi EB-n. 

photo_camera

Storckkal egy meccset nyertünk meg a Feröer-szigetek ellen 2-1-re, két döntetlenünk van, és kikaptunk a görögöktől 4-3-ra. A kapitány négy tétmeccsen van túl, de már tökéletesen használja azokat a paneleket, amiket elődei tökélyre fejlesztettek az elmúlt 20-30-40 év során. 

  • Játékosaimmal együtt mindent meg fogunk tenni azért, hogy 1972 után újra kijussunk az EB-re.
  • Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy pótselejtezőt játszhatunk.
  • Örülök, hogy a visszavágó lesz hazai pályán. A Feröer-szigeteki meccset látva (2-1) ez előny lehet, mert a szurkolók a nemzeti együttes mögött állnak.
  • Nem kívánok esélylatolgatásba bocsátkozni. Mindkét gárdának 50-50 százalék esélye van a párharc megnyerésére.
  • Sokat fejlődtünk az első románok elleni (0-0) és a legutóbbi, görögországi találkozó (3-4) között.
  • Az utolsó 15 percben többet kell birtokolni a labdát, különben könnyebben kapunk gólokat, mint Észak-Írország és Görögország ellen. 
  • Nem érzek extra nyomást. Nyomás mindig van az emberen, akár klubedző, akár szövetségi kapitány.

(MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.