Storck már úgy nyilatkozik, ahogy azt szövetségi kapitányunktól várjuk

foci
2015 október 19., 13:52
comments 91

Bernd Storck, a magyar válogatott német szövetségi kapitánya Telkiben, a válogatott edzőtáborának központjában nyilatkozott azok után, hogy vasárnap kiderült: Magyarországnak Norvégián kell túljutnia ahhoz, hogy ott lehessen a 2016-os franciaországi EB-n. 

photo_camera

Storckkal egy meccset nyertünk meg a Feröer-szigetek ellen 2-1-re, két döntetlenünk van, és kikaptunk a görögöktől 4-3-ra. A kapitány négy tétmeccsen van túl, de már tökéletesen használja azokat a paneleket, amiket elődei tökélyre fejlesztettek az elmúlt 20-30-40 év során. 

  • Játékosaimmal együtt mindent meg fogunk tenni azért, hogy 1972 után újra kijussunk az EB-re.
  • Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy pótselejtezőt játszhatunk.
  • Örülök, hogy a visszavágó lesz hazai pályán. A Feröer-szigeteki meccset látva (2-1) ez előny lehet, mert a szurkolók a nemzeti együttes mögött állnak.
  • Nem kívánok esélylatolgatásba bocsátkozni. Mindkét gárdának 50-50 százalék esélye van a párharc megnyerésére.
  • Sokat fejlődtünk az első románok elleni (0-0) és a legutóbbi, görögországi találkozó (3-4) között.
  • Az utolsó 15 percben többet kell birtokolni a labdát, különben könnyebben kapunk gólokat, mint Észak-Írország és Görögország ellen. 
  • Nem érzek extra nyomást. Nyomás mindig van az emberen, akár klubedző, akár szövetségi kapitány.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.