Még mindig nem akadtak nyomára a Tökölről meglépett rabnak

bűnügy
2015 október 20., 03:11
comments 14
Még mindig nincs meg Farkas György László, aki még vasárnap szökött meg a tököli börtönből. A húszéves fiút rablás miatt ítélték el egy évre, amiből már hónapokat le is ült. Ha elkapják, szökésért három évre újra visszamehet. 

A Bors úgy tudja, hogy a fiú nem gondolta túl a szökést. Nem ásott alagutat, nem reszelte éjjelente a rácsot: egyszerűen arrébb sétált a csoportjától, elbattyogott a kerítésig, azon meg átmászott. 

A rendőrség még nem akadt a rabruhában lévő fiú nyomára, ezért 300 ezer forintos nyomravezetői díjjal jutalmazzák, aki tud valami hasznosat. 


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.