Saját ikertestvérét kérte meg, hogy helyettesítse a házi őrizet alatt

bűnügy
2015 október 20., 07:03
comments 33

Nem mindennapi indok miatt indított eljárást az Esztergomi Járási Ügyészség hamis magánokirat felhasználása miatt egy 58 éves férfi ellen. 

A férfi ikertestvére házi őrizetben volt, de levegőre és szabadságra vágyott, ezért megkérte testévérét, hogy néha jöjjön át, addig ő eljárkálhat, ha jönnének a rendőrök, úgysem tudnának különbséget tenni. A testvér belement a kétlottizásba, de egy januári ellenőrzésen elcsúsztak az aláíráson. A hír minden bizonnyal eljutott az épp levegőző igazi házi őrizeteshez is, aki meglépett és azóta sem találják. (Kemma)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.