Állítólag véget ér az Állítólag

tévé
2015 október 21., 20:27
comments 111

A Variety azt írja, hogy a következő évad lesz az utolsó, utána nem folytatják az amerikai Öveges professzort, a Discovery Channel népszerű tudományos-szórakoztató műsorát, az Állítólagot (Myth Busters).

photo_camera Fotó: mythbustersgifs.tumblr.com

A speciáliseffekt-szakértő Jamie Hyneman és Adam Savage főszereplésével készített sorozat volt a Discovery Channel legtovább futó műsora, az első részt 2003 januárján sugározták. A műsorban, amiben legendákat és popkulturális témákat elemeztek a fizika és a kémia segítségével, olyan sztárok is részt vettek, mint Seth Rogen, James Cameron, Aaron Paul, Vince Gilligan, Sophia Bushand vagy Obama elnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.