Állítólag véget ér az Állítólag

tévé
2015 október 21., 20:27
comments 111

A Variety azt írja, hogy a következő évad lesz az utolsó, utána nem folytatják az amerikai Öveges professzort, a Discovery Channel népszerű tudományos-szórakoztató műsorát, az Állítólagot (Myth Busters).

photo_camera Fotó: mythbustersgifs.tumblr.com

A speciáliseffekt-szakértő Jamie Hyneman és Adam Savage főszereplésével készített sorozat volt a Discovery Channel legtovább futó műsora, az első részt 2003 januárján sugározták. A műsorban, amiben legendákat és popkulturális témákat elemeztek a fizika és a kémia segítségével, olyan sztárok is részt vettek, mint Seth Rogen, James Cameron, Aaron Paul, Vince Gilligan, Sophia Bushand vagy Obama elnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt