Cyberbullying áldozata lett Orbán Viktor :-(

2015 október 21., szerda 14:21
91

"Az internetes zaklatás nemcsak gyermekkorúakat érint, hanem az egészen kiskorúaktól a miniszterelnökig bezárólag szoktak elképesztő esetek előfordulni" - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője.

Kósa szerdán jelentette be, hogy a parlament honvédelmi és rendészeti bizottsága az internetes zaklatás elleni fellépés lehetőségeiről szóló szabályozási koncepció előterjesztésére kérte a kormányzatot, de kicsit elkanyarodott a témától.

Kósa szerint az internetes zaklatás sajnos általános jelenség, amelynek elkövetői és áldozatai is döntő többségben fiatal- vagy kiskorúak, majd arról beszélt, hogy a napokban "egy a Demokratikus Koalícióhoz köthető Facebook-csoport szólított fel a miniszterelnök meggyilkolására, ami egészen megdöbbentő és felháborító".

A 444 javaslata: 

Orbán Viktor ezentúl csak szülői felügyelet mellett internetezhessen, a gyerekszobában egyáltalán ne legyen számítógép, csak a nappaliban, a TEK pedig gondoskodjon arról, hogy a miniszterelnök ne küldjön idegeneknek meztelen képeket magáról, mivel ezek sajnos jó alapot szolgáltathanak a gátlástalan internetes zaklatóknak,

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt