Vasárnap nyitva tartó boltja van a vasárnapi zárva tartást támogató népszavazást kezdeményező nőnek

politika
2015 október 22., 16:48
comments 442

Simonné Gercsényi Gabriella, aki másodpercekkel előzte az MSZP-t, hogy népszavazási kezdeményezést adjon be a vasárnapi zárva tartással kapcsolatban, maga egy olyan bolt tulajdonosa Tordason, ami nyitva lehet (és nyitva is tart) vasárnap, jött rá az RTL Klub.

Az általa a választási bizottsághoz jó időben eljuttatott kérdés úgy hangzik, hogy "Egyetért-e azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap zárva tarthassanak?", ami amellett, hogy értelmetlen kérdés (és formai okok miatt el is utasították), még lehetetlenné is tette újabb hónapokra, hogy értelmes népszavazási kezdeményezés történhessen az ügyben.

Simonné Gercsényi Gabriella tehát még egy darabig biztosan megőrizheti a KDNP-től kapott vasárnapi monopóliumát Tordason.

photo_camera

(videó a link mögött: RTL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.