Semjén Zsolt segít kinyírni a Boko Haramot

POLITIKA
2015 október 23., 17:35
comments 268

Szikkadt nemzeti ünnep a mai: Orbán Viktorról senki nem tudja hol van, de itthon biztos nincs, Áder János államfő Münchenbe utazott, és nem maradt otthon Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes sem, aki pénteken Nigériában járt.

Semjén Zsolt nem kegyelmez. MTI Fotó: Balázs Attila
Semjén meg sem állt az elnöki palotáig, hogy ott Muhhamadu Buhari elnökkel találkozzon. A Punch nigériai lap azt írja, az elnök kommunikációs igazgatója által kiadott közleménye szerint Semjén ígéretet tett arra, hogy Magyarország segít az országban garázdálkodó iszlamista terrorszervezet, a Boko Haram elleni harcban. 

Orbán helyettese azt is fontosnak tartotta leszögezni, hogy a Boko Haram nem azonosítható az iszlámmal, brutális tevékenységét semmilyen ideológia nem igazolhatja. 

Sajnos Semjén nem részletezte, pontosan milyen formában vesszük ki a részünket a küzdelemből, de arra viszont külön kitért, hogy szakértő tanácsainkkal segíteni fogjuk Nigéria mezőgazdasági fejlődését.

(Punch)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt