Fába szorult a bika feje, öt tűzoltó kellett a kiszabadításához

ÁLLAT
2015 október 27., 11:31
comments 24

Billy a bika Angliában került bajba, Rugby egyik mezején még hétfőn. 

Az állat a klasszikus Micimackó-védekezést adta elő, és a közeli Warwickshire tűzoltóságáról végül öt embert kellett kivezényelni, hogy kezdjenek vele. Az persze nem derült ki, hogy Billy feje hogy került be a résbe, de szinte biztos, hogy talált ott valami érdekeset korábban.     

A tűzoltók végül ki tudták szabadítani az állatot, akinek az ijedtségen kívül nem lett más baja. Azóta visszatért a mezőre, ahol alighanem újabb fák után néz éppen. (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.