Keresik a békéscsabai NWA-t. Vigyázat, nagyon veszélyesek!

bűnügy
2015 október 27., 06:25

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 04010/1713/2015. bűnügyi számon rongálás miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki október 15-én 19:50 körül Békéscsabán, az Andrássy út 2. szám előtt található

ivókutat és a mellette lévő padot összefirkálta.

A térfigyelő kamera ezt látta:

photo_camera

Én ezt látom:

photo_camera

És ezt hallom:

A fakabátok itt keresik a spicliket és a wamzereket. De alkut is ajánlanak a „mellékelt videón és képen az ivókút mellett látható, majd az Andrássy úton sétáló fiataloknak”, hogy a történtek körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzenek. (Update: a videót a rendőrség leszedte.)

Csak nehogy egy 13-as rendőrörs ostroma legyen belőle...

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.