Te mit tennél, ha arra érnél haza, hogy egy borzasztó részeg vadidegen alszik az ágyadban?

2015 október 27., kedd 7:30
45

Ha van videó, ami talán csak kanadai emberekkel képzelhető el, akkor ez az. A két nap alatt több mint egymillió megtekintésig jutó felvételen az látható, hogy egy férfi arra ér haza, hogy egy vadidegen alszik az ágyában. Elővette a telefonját és elkezdte felébreszteni. Ami ezután történt, az tömény Kanada. 

A nehezen ébredő, szemlátomást nehéz fejű fiatal próbálja kérni, hogy hagyják békén, meg hogy ismerik egymást, mire a házigazda közli vele, hogy soha nem találkoztak még korábban. 

Én csak nagyon aludni akartam

- mondja a részeg srác, aki azt is felveti, hogy a házigazda ismeri a testvérét, de erről is kiderül, hogy nem igaz. A házigazda a létező legkedvesebb módon jár el, felajánlja, hogy kinn van egy másik ágy is a másik szobában, ott alhat, ha akar, de azért az ágyát szeretné.

Ez az én ágyam, adót fizettem érte.

- próbál meg érvelni a srác, amire a házigazda egyre jobban röhögni kezd. Majd elkezdi kiterelgetni a lakásból, mire a részeg fiatal lassan belátja, hogy ez lehet tényleg nem az ő ágya és szobája, bár azért nem teljesen biztos benne. 

Ó ember, ez nagyon fura.

- mondja erről, majd megkérdezi, hogy hol a cipője. 

Legyen szép napod.

- köszön el a házigazda

Neked is, örülök hogy találkoztunk. 

- válaszol a lassan magára eszmélő vendég, majd távozik. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt