Fontos Internet Közlemény! Azonnali Közleményezésre!

Ha hiszed, ha nem, ma van az Internet Napja, ennek örömére közöljük egy meg nem nevezett cég PR-osztályának sajtóközleményét, ami ebben a pillanatban érkezett szerkesztőségünkbe.

"Az internet forradalmasította a számítógép használatot és kommunikációt, átalakította társadalmunkat és a gazdasági életet. Mára odáig jutott az internetes rendszerekbe vetett bizalom, hogy a személyes ügyeinket és a pénzügyeinket is online intézzük. A biztosítási szektorban is egyre fontosabb online kiszolgálás. Az XXX ezért folytatja digitalizációs és innovációs törekvéseit, szem előtt tartva az ügyfelek igényeit."

Köszönjük!

Kedves meg nem nevezett biztosító, tájékoztatásul közöljük, hogy nem is olyan rég, október 22-én volt a Dadogás Elfogadásának Nemzetközi Világnapja, tegnap az Animáció Világnapja, és holnapután lesz a Reformáció Emléknapja. Szeretettel várjuk a vonatkozó sajtóközleményeket!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.