Fontos Internet Közlemény! Azonnali Közleményezésre!

INTERNET
2015 október 29., 12:42
comments 66

Ha hiszed, ha nem, ma van az Internet Napja, ennek örömére közöljük egy meg nem nevezett cég PR-osztályának sajtóközleményét, ami ebben a pillanatban érkezett szerkesztőségünkbe.

"Az internet forradalmasította a számítógép használatot és kommunikációt, átalakította társadalmunkat és a gazdasági életet. Mára odáig jutott az internetes rendszerekbe vetett bizalom, hogy a személyes ügyeinket és a pénzügyeinket is online intézzük. A biztosítási szektorban is egyre fontosabb online kiszolgálás. Az XXX ezért folytatja digitalizációs és innovációs törekvéseit, szem előtt tartva az ügyfelek igényeit."

Köszönjük!

Kedves meg nem nevezett biztosító, tájékoztatásul közöljük, hogy nem is olyan rég, október 22-én volt a Dadogás Elfogadásának Nemzetközi Világnapja, tegnap az Animáció Világnapja, és holnapután lesz a Reformáció Emléknapja. Szeretettel várjuk a vonatkozó sajtóközleményeket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.