Csak szólnunk kellett, és Szijjártó Péter már intézkedett is!

külföld
2015 október 30., 12:43

A külügyminisztérium a következő kiegészítést küldte "Külügyminiszter úr! Feladat van!" című, a cseh belügyminiszter Magyarországról tett kijelentéseiről beszámoló hírünkhöz:

Az interjú megjelenését követően Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra utasította a prágai magyar nagykövetet, hogy vegye fel a kapcsolatot a cseh Belügyminisztériummal a nyilatkozat kapcsán. Kateřina Flaigová, a cseh Belügyminisztérium Nemzetközi Együttműködési és EU Főosztályának vezetője ezt követően arról tájékoztatta a magyar nagykövetséget, sajnálják, hogy az interjú ilyen formában jelent meg, és elismeréssel szóltak arról, amit Magyarország tett a bevándorlási válság kezelése érdekében. Nagyrabecsülését fejezte ki az ebben az ügyben tanúsított visegrádi együttműködéssel kapcsolatban, amelynek bizonyítéka az, hogy Csehország 50 rendőrt küldött Magyarország déli határainak megvédése érdekében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.