Megalakult a Vlagymir Putyin Baráti Kör

POLITIKA
2015 október 30., 12:26
comments 252

Ismétlem: megalakult a Vlagyimir Puytin Baráti Kör. Az alapító két, minden dilire kapható szervezet, a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szocáldemokraták, akik megérdemlik, hogy közleményüket teljes egészében idézzük:

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták több tagja megalakította a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. A szerveződés célja: megismertetni az orosz elnök páratlanul eredményes munkáját, melyet az orosz nép felemelkedése, s hazája megerősödése érdekében kifejtett. 


További cél, hogy a magyar társadalom kiadványok és előadások révén jobban megismerje az orosz nép értékteremtő kultúráját írók, költők, zenészek, képző- és színházművészek stb.) valamint a tudomány terén elért eredményeiket, melyek gazdagítják az egyetemes emberiséget, szemben a dekadens Nyugat hanyatló világával. 


Putyin a legtöbbet tette a világbéke megőrzése érdekében: mérvadó körök (ideértve a nyugati világot is) napjaink legtekintélyesebb, s a világ legbefolyásosabb államférfijaként tartja számon. 


Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak -, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket, ezért intézményes keretek között, szervezett formában kell népszerűsíteni Putyin elnököt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.