Meztelenül táncolt az étteremben, leketchupozta magát, letartóztatták

csoda
2015 október 31., 22:28
comments 65

Hová lesz a világ! Bíróság elé állították azt a huszonhárom éves lányt, aki néhány hete ruháit ledobva, meztelenül kezdett táncolni egy zsúfolt étteremben Miami Beachen, a helyi férfiközönség nagy-nagy örömére. Az öröm akkora volt, hogy a tűzbe jött férfiak összetörtek két asztalt és néhány poharat is, a kár csaknem ötszáz dollár volt.

Az október 9-i esetről készült video fölkerült a World Star Hip Hop bulvárvirálhír-oldalra is, ahol „Ketchup girl” néven (ketchuppal is összenkente magát) nagy népszerűségre tett szert. Angelic Isabella Velle nem is nagyon bánta a dolgot, Instagram- és Facebook-posztjaiban is bizonygatta milyen remekül érezte magát, és a közönsége is milyen jól szórakozott. Az ellenséges kommentelőknek is csak azt üzente: csak irigyek vagytok, mert nem voltatok ott.

A rendőrség pénteken végül letartóztatta, és csak háromezer dollár óvadék ellenében kerülhet szabadlábra. A bíróságon megjelent az édesapja is, aki azt állította, hogy lányának mentális problémái vannak. Angelic Isabella Velle a bíróság előtt már eléggé megtörtnek tűnt, és zokogott. (Via DailyMail, NBC, Local10)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.