Jöhetnek az Éhezők viadala-kalandparkok

FILM
2015 november 02., 21:54
comments 25

A Lionsgate Entertainment jelentette be, hogy több projektjük is fut jelenleg a világban, mind ugyanazzal a céllal: Katniss Everdeen történetét, illetve a történet hátteréül szolgáló disztópiát idéznék meg vidámparkokkal. 

Az eddigi hírek alapján Kínában és az Egyesült Államokban, Atlantában nyithat olyan kalandpark, amelyik kifejezetten a könyv/filmsorozat témájára építene. A parkokat nem maga a Lionsgate építené, hanem csak a jogokat adnák el hasonló parkokat üzemeltető cégeknek.

Az amerikai helyszín állítólag 2019-ben nyithat ki leghamarabb, ami azért nem annyira szerencsés, hiszen hamarosan kijön a film befejező, negyedik része, utána pedig nyilván majd idővel le fog ülni a hype. 

Viszont már jövőre kinyithat egy nagyobb Lionsgate-park az Egyesült Arab Emirátusokban, ahol külön zónát kaphat majd a filmből ismert 12. körzet, még ha ott nem is a park teljes tematikája lesz az Éhezők viadalának szentelve. (TIME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.