Kétmillió dollárt érő melltartót mutat be a Victoria's Secret

divat
2015 november 02., 20:28
comments 86

Tényleg, ez az: 

Az idei Fashion Show-ra készülő darabot Lily Aldridge viselheti majd, így az ő Instagramjára kerültek fel róla fényképek. 

Az évente megrendezésre kerülő divatshown mindig bemutatnak egy Fantázia Melltartó névre keresztelt darabot, hordta ezt már Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel és Heidi Klum is. Ezeket a melltartókat mindig ékszerekkel díszítik, idén 18 karátos arany mellé mindenféle ritka drágakövek is kerültek rá. A becsült értéke kétmillió dollár, azaz kb. 540 millió forint. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.