link Forrás

Nincs az a belezős horror, ami vetekedhetne a látvánnyal, ahogy az egyik állat megeszi a másikat

ÁLLAT
2015 november 02., 22:02
comments 68

Scary Exotics Youtube-csatornája a különféle állatok gasztronómiai szokásaira specializálódott. Ezeken a felvételeken nincs kapkodás, az állatok nem sietnek el semmit, szépen, komótosan fogyasztják el még élő áldozataikat. 

Mondanánk, hogy a felvételek megtekintését csak erős gyomrú olvasóinknak ajánljuk, de hát végül is ez csak a természet maga, a maga teljében és HD-ben. 

A felső felvételen az látható, amint egy százlábú elfogyaszt egy csótányt. Ez elsőre sem hangzik túl jól, de végignézve még durvább az egész, olyan belezős gorehorror, amit emberi elme magától sosem tudna megkomponálni. 

Az anatómiai részletekben való tocsogás tűnhet ugyan öncélúnak is, de közben meg mégis csak ezekkel a lényekkel vagyunk egy bolygóra összezárva, nem árt megismerni, hogyan lakmároznak ők. Mindenesetre ha tényleg végignézed az egészet, utána egy darabig nem leszel éhes. 

Ez ugyan a legfrissebb videó a csatornán, de a régi felvételek között is akadnak bőven ritkán látható jelenetek. 

Ez például a patkányt evő anakonda története, 20 percben: 

Ez egy imádkozó sáska és egy csótány találkozója:

Ez egy százlábú, ahogy egy egérrel fut össze. Ez tényleg elég durva:

És ez tényleg csak ízelítő, a csatorna tényleg hemzseg a hasonló tartalmaktól, ha valakinek most erre lenne szüksége

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.