Baltával kergette el a srácokat, akik téglával ostromolták meg a házát

2015 november 3., kedd 9:58
146

A fiatalok hétfőn este téglával betörték a jánoshalmi férfi házának ablakát, majd pénzt, bort és cigit követeltek tőle. Mivel a 63 éves férfi semmit sem adott nekik, az egyik gyanúsított, berúgta az ajtót, majd bejutva tovább követelőzött, társa pedig a betört ablakon keresztül ellopott 16 szál cigarettát. Miután a sértett magához vett egy fejszét, a gyanúsítottak elmenekültek.

Rövid időn belül fahusánggal felfegyverkezve visszatértek, azonban a sértett és a segítségére siető szomszéd elzavarták őket. 

Az időközben kiérkező rendőrök azonnal megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását. A kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították és elfogták a srácokat. Kiderült, hogy a 16 éves fiúval szemben eltűnés miatt körözés van érvényben.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 16 éves bácsalmási fiú és 13 éves jánoshalmi társa ellen. A 16 éves bácsalmási fiút őrizetbe vették, gyermekkorú társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt