Hat napig hangyákon élt a sivatagban eltévedt férfi

2015 november 3., kedd 11:36
65

A 62 éves Reg Foggerdy éppen tevékre vadászott, amikor múlt hónapban eltévedt Ausztrália nyugati részén, az Outbacknek nevezett vörös sziklás, poros síkságon.

Outbackben hangyákon kívül nem nagyon talált mást - Fotó: AFP

A rendőrség hat nap után egy fa alatt kiszáradva talált rá. Azt mondja, hogy csak a szerencsén múlt, hogy hat napon keresztül kibírta víz nélkül a sivatagban.

Fotó: AFP

A cukorbetegséggel küzdő férfi, akinek korábban már szívrohama is volt, azt mondja, egy pillanatig sem adta fel a reményt, hogy megmenekül. Mikor nagyon kifáradt, olyankor a családjára gondolt, és ment tovább. Pedig tisztában volt azzal, hogy mások már három nap után is szomjan haltak hasonló helyzetben. 

Behangyázott

Ha már nagyon éhes volt, akkor ahogy a Bear Grylls-ben tanulta, egy fadarabot szúrt a hangyabolyba, majd arról ette le őket.  Állítólag az ízük nem is volt rossz.

Azt mondja, hogy a rendőrség kereső helikopterei többször is elrepültek felette, de hiába lengette a kalapját, mint egy őrült, nem vették észre.

(via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt