4 olcsó, kézműves, egyedi, menő ajándék kólásüvegből, amit azonnal el KELL készítened

diy
2015 november 04., 20:04

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

Lassan beköszönt a tél, jön a Mikulás, a karácsony, nemsokára elkezdhetsz izgulni, hogy az utolsó pillanatban nem vettél semmi személyre szólót a szeretteidnek. De miért is kellene megtudniuk, hogy így elfeledkeztél róluk? Leplezd hanyagságodat menő, kézzel készített ajándékokkal, hogy mindenki azt higgye, nem lusta, hanem csak eredeti, kreatív és vicces vagy, mint ez a cica:

photo_camera

Unod, hogy túl sok kólásüveg alakú gumicukor fér be a szádba? Zárva van a cukorbolt vasárnap? Kiskorodtól kezdve egy életnagyságú kólás gumicukorról álmodozol? Hát tessék, most elkészítheted! A legszebb persze az, ha ajándékba adod.

Nem vettek be egy tortakészítős Facebook-csoportba sem, de néhány óra múlva szülinapi buliba mész, és neked kellene megsütnöd a tortát? Egy kólaalakú torta mindig jobb, mint egy üveg kóla.

Ok, kész a torta, de nincsenek gyertyáid, márpedig egy születésnapi torta sem teljes gyertyák nélkül! Tudod, mi lenne igazán frankó? Ha a gyertyákat is kólásüvegből készítenéd el!!

Egy egész napos kóla-DIY után igazán megérdemled a pihenést, például egy jó meleg fürdő formájában. Mégis miért ne egy kóla alakú szappannal kapcsolódnál ki?