Elvitte az anyja a 6 éves Szalai Bencét

bűnügy
2015 november 05., 16:10
comments 118

A rendőrségen a gyerek édesapja tett bejelentést, hogy a volt élettársa a férfi pócsmegyeri lakásáról november 1-én 14:40-kor engedély nélkül ismeretlen helyre vitte a közös gyereküket, Szalai Bencét. A 6 éves kisfiú láthatáson volt az apjánál.

Juhász Andrea 36 éves budapesti lakos azóta a gyermekkel együtt ismeretlen helyen van. A Szentendrei Rendőrkapitányság körözi őket:

photo_camera Fotó: police.hu


Szalai Bence az etűnésekor egy sötét kabátot, fekete melegítőnadrágot, egy kékes szürke pólót és egy sötét sportcipőt viselt. Juhász Andrea kb. 130-140 kiló, a haja szőke, vállig érő. Az eltűnésekor fekete nadrágot és fekete, rövid szárú csizmát és világos felsőt viselt.

A nő egy osztrák rendszámú fehér Jeep Cherokee-val ment, és vele volt egy fekete öltönyös kopasz férfi. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.