Bosszút akart állni egy facebookos trollon, de célt tévesztett a komáromi diák

Tbg
Média
2015 november 06., 09:14
comments 229

"a 18 éves T. P. berontott az iskola tanműhelyébe és minden előzmény nélkül belemarkolt a széken ülő sértett hajába és felemelte, majd ráfogott a nyakára és egy lendülettel a falhoz lökte. A gyanúsított ennyivel még nem fejezte be, többször bele is rúgott, ütött iskolatársába"

- írja a Police.hu, mi történt egy komáromi iskolában november 3-án.

Mint kiderült, T. P. egy álprofil mögé bújó diáktársát akarta levadászni, aki fenyegető üzeneteket küldött neki és másoknak, azonban kiderült, rossz emberre gyanakodott, és nem azt verte meg, akit kellett volna.

A diálot súlyos testi sértés miatt vonták eljárás alá. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.