Orbán Viktor konteós beszédet tartott Szlovéniában

politika
2015 november 06., 20:57

A miniszterelnök a szlovéniai magyarság érdekvédelmi szervezetének 40. születésnapján Lendván, Miro Cerar szlovén kormányfő előtt azt mondta, hogy a történelem manapság ismét ránk rúgta az ajtót, soha nem látott tömeg áramlik ellenőrizetlenül befelé a határainkon, olyan népvándorlásnak vagyunk a kezdetén, amelynek a tartalékai beláthatatlanok.

photo_camera

A folyamat mögött valamiféle összeesküvést sejtve megemlítette azt is, hogy

„Európában olyanok, akik legszívesebben ma lebontanák a nemzetállami kereteket, eltüntetnék a határokat vagy bármiféle akadályt, ami a bevándorlást lassítaná, s vannak, akik még pénzt is adnának ehhez.”

Szerinte ha nem sikerül gátat vetni az áradatnak, akkor egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy az az Európa, amiért ennyit küszködtünk, már nem is létezik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.