Kettényílt a tömeg Orbánék előtt Göncz Árpád temetésén

POLITIKA
2015 november 07., 10:24
comments 746

A jelenetről készült videó szerint a volt köztársasági elnök temetésén megjelentek nem örültek különösebben, hogy Orbán Viktor és Lévai Anikó is megjelent az Óbudai temetőben, de egy vérszegény beszóláson túl komolyabb incidens nem érte őket. 

Az emberek inkább gyorsan leléptek a mellőlük, mert a nem akartak egy fotón szerepelni velük. Aki viszont nem volt eléggé résen, könnyen a fotósok és a miniszterelnökék közé szorulhatott. Így járt az a bácsi is, aki háttal állt nekik, és először csak annyit érzékelt az egészből, hogy hirtelen félelmetesen sok fotós kezdi venni azt, ahogy lehúzza az utolsó kortyot az ásványvizes palckjából. 

Aztán elvitték előle a showt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.