Élő adásban rasszistázták le Donald Trumpot az NBC varietéműsorában

2015 november 8., vasárnap 12:59
94

Megzavarták Donlad Trump nyitómonológját az NBC Saturday Night Live című varietéműsorában. Trump, aki nőgyűlölete és rasszizmust surló kijelentései ellenére, vagy tán épp ezért a közvélemény-kutatások szerint az egyik legnépszerűbb republikánus elnökjelölt, 11 év után tért vissza a műsorba, amit 2004-ben vezetett is. Célja most az volt, hogy bebizonyítsa, tud ő vicces is lenni - mármint szándékosan vicces, nem pedig szimplán röhejes.

Monológját viszont "rasszista" kiáltással szakították félbe. De nem a közönség tiltakozott ellene, hanem a műsor egyik komikusa, Larry David, aki azt mondta, hogy csak azt az 5000 dollárt akarta bezsebelni, amit a Deport Racism nevű jogvédő csoport ajánlott fel azoknak, akik közbekiabálással zaklatják Trumpot nyilvános szereplésein.

Trump amúgy egész jól vette a kanyart, David magyarázatára csak annyit felelt, hogy "üzletemberként ezt minden szempontból meg tudom érteni". A Deport Racism is humoránál volt, a twitterükön üzenték Davidnek, hogy megkapja a jutalmat.

Ha a stúdióban nem is volt igazi tiltakozás, az NBC New York-i stúdiója előtt százak tüntettek Trump ellen, aki kampánya nyitásaként közölte sarkos véleményét a latin-amerikai bevándorlókról, akik szerinte mind erőszakolók és drogosok. Az NBC amúgy Trump rasszista és nőgyűlölő kijelentései miatt felbontotta az üzletemberrel élő szerződését a Miss Universe és a Miss America versenyek közvetítéséről. (Via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt