Felesége elől bujkálva csadorban ment az internetes randira a török férfi, öngyilkos merénylőnek nézték

külföld
2015 november 09., 17:30

Meglehetősen feszült a helyzet Törökországban, ahol a terrortámadások után, a kiélezett belpolitikai helyzetben nem minden hirtelen ötlet sül el feltétlen jól. Ezt megtanulhatta most az az ordúi férfi is, akit azután tartóztattak le, hogy egy csadort viselve várt a buszra. 

Ugyanis miután valahogy kiderült, hogy egy férfi áll a csador alatt, a többi utas aggódni kezdett, hogy mi van, ha azért bujkál, mert robbantani készül. Kihívták rá a rendőrséget, akik őrizetbe is vették és elvitték kihallgatásra. 

Akkor derült ki, hogy a férfi interneten ismerkedett össze egy nővel, vele készült épp találkozni, a csador pedig azért kellett, mert nem akarta, hogy ennek híre bárhogy eljusson a feleségéhez. Valószínűleg ezt most már nem fogja megúszni. 

A férfit ennek ellenére letartóztatták, pánik okozásával vádolják. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.