Felforgatta a BBC kunyhóját a baconre éhes jegesmedve

ÁLLAT
2015 november 09., 17:21
comments 54

A Jeges-tengeren fekvő szigetcsoporton, a Spitzbergákon forgatott a David Attenborough által narrált BBC-s sorozat, a Hunt stábja, és elkövettek egy elég komoly hibát. Úgy mentek el napközben dolgozni, hogy a kunyhójukban egy csomó élelmiszert hagytak. 

Nem is kellett sokkal több egy arra járó jegesmedvének, ami feltörte az ajtót és alaposan felforgatott mindent, majd lelépett egy csomó hússal. A bacon és a steak mellett beleevett a joghurtokba, a gyümölcsökbe és a csirkehúsba is, nem igazán válogatott. 

A kunyhót rendbe rakó producer, Sophie Lanfear szerint egy jegesmedve látogatása nagyobb káosszal jár, mint amikor tinédzserek házibuliznak. Igaz, most legalább az alkohol megmaradt, tette még hozzá. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.