Kész a Star Wars nyolcadik részének forgatókönyve

FILM
2015 november 09., 18:26
comments 43

A Wired-ben jelent meg egy gigantikus interjú az új részt rendező J. J. Abrams-szal, aki amúgy maga is óriási SW-rajongó. Akit komolyabban érdekel, hogy hogyan viszonyul a filmhez és mit gondol a Star Wars-galaxisról Abrams, annak érdemes az egész interjút is elolvasnia, de mi most csak a konkrétumokra koncentrálunk. 

Azaz egész pontosan arra, hogy miközben a fél világ a december 18-ai bemutatóját várja a Star Wars hetedik részének, közben elkészült a nyolcadik epizód forgatókönyve is. Abrams szerint ez annak ellenére is igaz, hogy még azért végtelen mennyiségű újraírások és kiigazítások jönnek most, ahogy a forgatókönyveknél ez mindig van. 

Ez az első hivatalos megerősítése annak, hogy kész a forgatókönyv. Ami nem annyira meglepő, hiszen 2017 májusára már a bemutatót ígérik. A forgatókönyvet az epizódot egyben rendező Rian Johnson jegyzi, és azt is tudni már, hogy Benicio Del Toro is szerepet fog benne kapni. A Loopert is rendező és író Johnson ki is tett Twitterre egy fényképet a forgatókönyv borítójáról: 

(Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.