Ki ne maradjon a hétvége legfontosabb magyar bajsza

tévé
2015 november 09., 09:20
comments 53

A Hétvége Legfontosabb Magyar Bajszát és Frizuráját egyesenen Gáspár Laci orra alá, illetve a feje tetetjére ragasztották, a Sztárban sztár című vetélkedőben, amiben ismert magyar énekesek utánoznak mindenféle más énekeseket, a magyar kereskedelmi televíziózás Titkos Paktumát felrúgva tényleg vicces formában. 

photo_camera

Gáspár ezúttal elvileg Lionel Richie-vé változott volna.

Commentcom Sixx szerint Gáspár jobban hasonlított Jesse Jackson tisztelesre, mint L. Richie énekesre:

photo_camera

Szerintem viszont nem is kérdés, hogy a mintakép Cleveland Brown volt a Family Guyból illetve a Cleveland Show-ból:

photo_camera

Bár igazából mindegy, kire hasonlít, Gáspár ugyanis prímán énekel és olyan viccesen karkíroz bárkit, de főleg nőket, hogy kapásból a legjobb magyar komikusok közé ugrott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.