link Forrás

Nem kaptak jegyet az Eiffel-toronyra, ezért inkább felmásztak rá

életmód
2015 november 09., 15:32
comments 57

James Kingston korábban már megmászta a Wembleyt és még egy csomó más magas épületet is, most 300 méteres magasságban egyensúlyozott egy kamerával a fején az Eiffel-torony tetején.

 James Kingston a videó leírásában mesélte el, hogy mivel egy haverjával nem tudtak jegyet venni a torony második szintjére, ezért inkább úgy döntöttek, hogy a földről másznak fel a tetejére. Hajnali 1-kor kezdtek el mászni, az elején sikerült elkerülniük a biztonsági őröket is. Egy ponton aztán kiszúrták őket, és felkapcsolták a világítást, hogy megtalálják őket, de ők elbújtak. Mikor újra sötét lett, ők előbújtak, hogy megvárják a napfelkeltét. 

Végül akkor buktak le, mikor reggel 9 körül a munkások és a turisták elkezdtek mozogni a  toronyban. Akkor érték őket utol őket a biztonságiak, mikor már lefelé másztak. Végül bilincsbe verve vitték őket a rendőrségre, ahol 6 órán át tartott a kihallgatásuk. Miután James  megígérte nekik, hogy legalább 3 évig nem mászik fel újra, bírság nélkül elengedték. 

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.