Éljen, újra van infláció!

gazdaság
2015 november 10., 09:57
comments 82

Októberben 0,1 százalékkal magasabbak voltak a fogyasztói árak, mint egy évvel korábban, közölte a KSH. Szeptemberben még -0,4 százalékkal alacsonyabb volt az árszint éves összevetésben.

photo_camera

Az üzemanyagárak még mindig zuhannak (most 6,7 százalékkal), ami lefelé húzza a mutatót, de közben a szolgáltatások, a tartós fogyasztási cikkek és az élelmiszerek egyaránt közel 2 százalékkal emelkedtek éves alapon, a dohány-alkohol pedig ennél is jobban.

 A ruházati cikkek a KSH szerint 2,3 százalékkal voltak drágábbak, mint szeptemberben.

(KSH)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.