Mémmé vált a lapáttal pofozó paraszt

INTERNET
2015 november 10., 07:58


photo_camera Fotó: Gaizka Iroz / AFP

Nemcsak a 444 szerkesztőségének bent tartózkodó tagjait és olvasóit ragadta meg az AFP hírügynökség csütörtökön délután publikált képe a birtokára érkező madárvédőket lapáttal fogadó francia földművesről. Kis túlzással a fél világ ezt a fényképet csodálja. (A fenti linken műelemzés is olvasható róla!) A képsorozat tényleg zseniális, az alul egy fecske mintájú alsónadrágon kívül semmi mást nem viselő gazda pedig azonnal ikonná vált az online népművészek körében. Itt egy kis válogatás a friss termésből.

Nekem eddig ez a gyaloggaloppos a kedvencem:

Természetesen nem maradhatott el a fénykardizáció sem:

Sem pedig a mémek találkozása a boncasztalon:

De az az igazság, hogy nekem ez a rúdugrós is villámmosolyt tudott csalni az arcomra:


(via NY Mag)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.