Széles Gábor aggódik Európa elnégeresedése miatt

rasszizmus
2015 november 10., 09:48
comments 500

A sajtómágnás olyan linket osztott meg, ami leleplezi, hogy az egész Európai Unió sima zsidó-illuminátus összeesküvés, aminek célja Európa színesbőrűvé tétele. Kötelező olvasmány!

Időről időre jó dolog beleolvasni a holdkórosok szövegeibe: a Széles által linkelt cikkből kiderül, hogy zsidók annyira rafináltak voltak, hogy egy flamand-görög gyökerű osztrák arisztokrata és egy japán nő gyerekével dolgoztatták ki az Európa négerfészekké tételével véget érő tervüket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.