Ey yo, rapperek és rappesek, megarapbreaking van! Másfél évtized harag után közös dalt készít Döglégy Zoli és Dopeman Laci!

háború
2015 november 11., 21:16
comments 144

Élő Facebook-adásban jelentette be két freestyle-rapelésnek szánt szövegelés között Pityinger Dopeman László, hogy – ha minden jól megy – december 24-re, karácsonyi ajándékként új dalt és klipet készít Ganxsta Zolee-val, és utána  fel is fog lépni a Döglégy 50. születésnapján.

photo_camera Fotó: Dopeman / Facebook

A fellépés feltétele a közös dal, ami úgy tűnik, még nem fix, de a terv szerint a magát „magyar Dr Dre”-nek nevező Dopeman fogja producerként jegyezni.

Ezek szerint 15 éves szembenállás szűnik meg, vagy legalábbis függesztődik fel. Már csak egy Dopeman-Majka szám kell, és kitör a közelkeleti rapbéke, vagy legalábbis kibékül az LMP és a Párbeszéd Magyarországért!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.